Karriera

Aplikoni për punë

Nëse jeni të interesuar të ndërtoni karrierën tuaj në EVN Maqedoni, shikoni konkurset e shpallura për punë, aplikoni menjëherë dhe bëhuni pjesë e ekipit tonë!

Mëso më shumë

EVN si punëdhënës

EVN Maqedoni, si pjesë e një grupi ndërkombëtar të kompanive, ofron mundësi për promovim dhe avancim profesional, si dhe punë fleksibile sipas standardeve më të larta.

Mëso më shumë

Brezi i ardhshëm

"Brezi i ardhshëm i EVN-së" është program për studentët ose të sapodiplomuarit, me mundësi për punësim të përhershëm në EVN Maqedoni pas kompletimit të programit.

Mëso më shumë

Puna praktike

Për më shumë se 10 vjet, EVN Maqedoni ofron mundësi për punë praktike që zgjat një muaj, me mundësi punësimi të mëtejshëm për studentët më premtues.

Mëso më shumë

Bursat

Bëhuni bursist dhe zhvilloni karrierën tuaj në EVN Maqedoni. Bursat janë në dispozicion për studentët në fushën e energjisë në fakultetet elektroteknike.

Mëso më shumë

Arsimimi i dyfishtë

Programi i arsimit të dyfishtë të EVN Maqedonisë është zgjidhje për sfidat e mungesës së stafit profesional, duke afruar nevojat reale të tregut të punës me sektorin e arsimit.

Mëso më shumë

Предизвик за средношколки „Приклучок за вештини“

Повик за сите ученички од трета или четврта година од сите средни училишта да се пријават на предизвикот за развој на вештини, со можност да освојат годишна стипендија!

Дознај повеќе