Кариера во ЕВН

Аплицирај за работа

Доколку си заинтересиран за градење на својата кариера во ЕВН Македонија, погледни ги отворените огласи за вработување, аплицирај веднаш и стани дел од нашиот тим!

Дознај повеќе

ЕВН како работодавач

ЕВН Македонија, како дел од интернационална групација на компании, нуди  можност за професионална надрадба и напредување, како и флексибилна работа по највисоки стандарди.

Дознај повеќе

Идна генерација

„Идна генерација на ЕВН“ е програма за студенти или неодамна дипломирани кандидати, со можност за трајно вработување во ЕВН Македонија по истекот на програмата.

Дознај повеќе

Практична работа

Повеќе од 10 години, ЕВН Македонија нуди пракса во времетраење од еден месец, со можност за понатамошно вработување за најперспективните студенти.

Дознај повеќе

Стипендии

Стани стипендист и развивај ја својата кариера во ЕВН Македонија. Стипендијата е достапна за студентите и студентките од енергетските насоки на електротехничките факултети.

Дознај повеќе

Дуално образование

Програмата за дуално образование на ЕВН Македонија претставува решение за предизвиците со недостаток на стручен кадар, преку доближување на реалните потреби на пазарот на труд до образованието.

Дознај повеќе

Предизвик за средношколки „Приклучок за вештини“

Повик за сите ученички од трета или четврта година од сите средни училишта да се пријават на предизвикот за развој на вештини, со можност да освојат годишна стипендија!

Дознај повеќе