Brezi i ardhshëm

Programi "Brezi i ardhshëm i EVN-së" është një nga projektet më të gjatë dhe më të suksesshëm për punësimin e inxhinierëve në fillim të karrierës në kompani. Fakti që mbi 200 pjesëmarrës janë punësuar deri më tani përmes këtij programi flet për suksesin dhe disa prej tyre janë bërë pjesë e strukturave drejtuese të kompanisë. Programi parashikon punësimin e studentëve në vitin e fundit akademik ose kandidatët e sapo diplomuar me mundësinë e punësimit të përhershëm pas përfundimit të programit.

Specializimi dhe mentorimi

Pjesëmarrësit e programit specializohen në një fushë të caktuar sipas profilit të tyre arsimor dhe qarkullojnë nëpër njësi të shumta organizative nën mbikëqyrjen e vazhdueshme të mentorëve që janë profesionistë me përvojë.

Puna në terren dhe detyrat e punës

Pjesëmarrësit përfshihen në procese të rregullta pune përmes aktiviteteve dhe detyrave specifike, si pjesë e ekipit në njësinë organizative të cilës ata i përkasin. Kështu ata kanë mundësinë për një periudhë të shkurtër të njohin kompaninë dhe kulturën e korporatës, të marrin pjesë në procese më të ndërlidhura dhe të fitojnë përvojë dhe shkathtësi të rëndësishme.
Në fund të programit ekziston mundësia për të punësuar pjesëmarrësit më të mirë.

Nëse mendoni se keni potencialin dhe dëshirën për arritje të larta, aplikoni duke plotësuar formularin e më poshtëm. [email protected]