Aplikoni për punë

Shpallje të hapura

Tabela më poshtë tregon të gjitha vendet e lira të punës në EVN Maqedoni, si dhe në kompanitë që janë në pronësi të saj. Nëse jeni të interesuar për një pozicion specifik, aplikoni direkt nga këtu. [email protected]

Kompania Pozita Qyteti Afati Më shumë
Електродистрибуција РЕФЕРЕНТ ЗА АДМИНИСТРАЦИЈА И ПОДДРШКА во КЕЦ АЕРОДРОМ Скопје 02.06.2024
Електродистрибуција ЕЛЕКТРО-МОНТЕРИ ВО СКОПЈЕ Скопје 09.06.2024
Електродистрибуција ЕЛЕКТРО-МОНТЕРИ ВО СТРУМИЦА Струмица 09.06.2024

Aplikimi pa shpallje

Në formularin e mëposhtëm mund të aplikoni për punë pa një shpallje të hapur pune me kualifikimet tuaja. Ekipi ynë do të përpunojë aplikimin tuaj dhe ju do të jeni pjesë e bazës së të dhënave tona të kandidatëve të mundshëm për të gjitha pozicionet e hapura të ardhshme.

Faleminderit! Dorëzimi juaj është marrë!
Oops! Ndodhi një gabim gjatë dërgimit të formularit.

Të dhënat e Juaja do të trajtohen me diskrecion optimal. Nëse kualifikimet e Juaja u përgjigjen nevojave tona, do T’ju drejtohemi dhe do t’ju ftojmë në bisedë.
Në përputhje me ligjin për mbrojtjen e të dhënave personale, duke dѐrguar aplikimin tuaj, ju pranoni që të dhënat tuaja të ruhen, përpunohen dhe përdoren ekskluzivisht për qëllime rekrutimi dhe përzgjedhjeje.
Më shumë informacion në lidhje me të drejtat tuaja për përpunimin e të dhënave, si dhe mënyrën e përpunimit të të dhënave mund ti gjeni nѐ linkun e mѐposhtѐm:

Politika e privatësisë