Вести

Соопштенија за јавноста

ЕВН Македонија и годинава продолжува со проектот „ЕВН Волонтира“
 

ЕВН Македонија повторно ги отвори вратите на музејот „Матка“
 

Нова едукативна кампања на ЕВН: „Енергијата вреди, треба да се штеди“

Музејот „Матка“ повторно отворен за посетители

Волонтерите на ЕВН со голема акција за пошумување на делчевскиот Браниград

Новогодишни донации на ЕВН Македонија