evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

22.07.2016 - „Енергетска математика“ добитник на интернационална награда

Стручното жири на Меѓународната организација за односи со јавност „IPRA“, ѝ додели највисока, златна награда на кампањата „Енергетска математика“...> повеќе ...


15.07.2016 - ЕВН Македонија повикува на внимателност при земјоделските активности под далноводите

Извршување на земјоделски активности под електричните водови треба да се избегнува односно да се ограничи само на оние кои мора да бидат изведувани и во таков случај задолжително треба да се преземат мерки за безбедност.> повеќе ...


04.07.2016 - ЕВН Македонија награди 288 лојални корисници

12 корисници добија вредносни ваучери од 100 илјади денари, а 36 корисници добија вредносни ваучери од 30 илјади денари со кои ги заменија старите уреди со нови и придонесоа кон заштеда на енергијата во своето домаќинство или...> повеќе ...


15.06.2016 - Едукативен проект за доближување на девојчињата до техничките дејности

ЕВН Македонија ја организираше едукативната програма „Со ќерките на работа“ преку која децата на вработените се запознаа со дејноста на компанијата и работното место на своите родители. > повеќе ...


27.05.2016 - Училишниот проект на ЕВН гради нови генерации одговорни корисници

Детскиот квиз натпревар во знаење од областа на енергетската ефикасност што беше одржан во Струга е последната содржина од Училишниот проект на ЕВН Македонија за учебната 2015/2016 година. > повеќе ...


26.04.2016 - Надградба на системот за наплата на ЕВН Македонија

Со цел подобрување на квалитетот на услугите кон корисниците, ЕВН Македонија планира надградба и одржување на постоечкиот систем за наплата. > повеќе ...


22.04.2016 - ДОДЕЛЕН ПРВИОТ ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР ОД 100.000 ДЕНАРИ

Борче, Иванка и малиот Матеј - Димитрови од Грљани, виничко, се првите добитници на вредносен ваучер од 100.000 денари за набавка на енергетско ефикасни уреди, во првото коло од наградната игра на ЕВН Македонија „Награди за...> повеќе ...


01.04.2016 - Нова наградна игра на ЕВН Македонија

Награди за позитивни промени и добри практики> повеќе ...


28.03.2016 - ЕВН Македонија го поддржа отворањето на нов дневен центар за стари лица во општината Сарај

Во основното училиште „Дитурија“ во општина Сарај е отворен новиот дневен центар за стари лица на Црвениот крст.> повеќе ...


25.03.2016 - Со примена на енергетската ефикасност во домовите до намалени трошоци и поквалитетен живот

Продолжува Платформата за енергетска ефикасност > повеќе ...


« Страна 10 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »