evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

01.11.2012 - ЕВН наградена за најдобар општествено одговорен проект

Наградата ја доби за проектот “Јованче и Марика”, првата патувачка детска опера во Македонија. Националната награда за општествена одговорност ја доделува Министерството за економија.> повеќе ...


15.10.2012 - „Размисли и заштеди“ електрична енергија

Министерството за економија и ЕВН Македонија со заедничка платформа за енергетска ефикасност > повеќе ...


16.08.2012 - Mерки за избегнување несереќи од струен удар при извршување на земјоделски активности

За да се спречат можните опасности и несреќи од струен удар, при извршување на земјоделски активности во близина на електрични водови задолжително треба да се почитуваат безбедностите мерки.> повеќе ...


10.08.2012 - Стипендии за подршка на перспективните студенти на електротехничките насоки

ЕВН Македонија додели нови стипендии за студенти од енергетските насоки на Факултетот за елктротехничка и информатичка технологија од Скопје и Техничкиот факултет од Битола.> повеќе ...


07.08.2012 - Последни три недели од кампањата „Избриши го долгот“

Почна последната, третата фаза од кампањата на ЕВН Македонија за плаќање на долговите за потрошена електрична енергија и тужените побарувања.> повеќе ...


25.07.2012 - Летна практикантска работа 2012

До крајот на летото уште триесетина студенти ќе бидат дел од програмата за практикантска работа. Таа им нуди можност на студентите да се стекнат со практично искуство во компанија. > повеќе ...


04.07.2012 - Стипендии од ЕВН Македонија, МЕПСО и ЕЛЕМ за студентите на енергетските насоки од ФЕИТ

Енергетските компании доделија стипендии за дванаесет студенти од прва година на електроенергетските насоки на Факултетот за електротехника и информациски технологии.> повеќе ...


08.06.2012 - Енергетските клубови на ЕВН Македонија се натпреваруваа

Околу 100 ученици од 15 училишта во 5 општини од сите региони на Републиката се натпреваруваа со стекнатото знаење за енергетска ефикасност.> повеќе ...


« Страна 22 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22