evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

11.01.2013 - Стапнете на „Среќно поле“ заедно со Сашко Коцев!

ЕВН Македонија повторно ќе ги наградува корисниците кои редовно ги плаќаат сметките за електрична енергија. Овојпат, најсреќните корисници ќе учествуваат во телевизиско шоу каде преку игра на среќа ќе имаат можност да добијат...> повеќе ...


09.01.2013 - Заедничка кампања на ЕВН и банките за користење на траен налог

Плаќањето преку траен налог бара минимален ангажман на корисникот, а за возврат значи сигурно редовно подмирување на долговите за електрична енергија.> повеќе ...


28.12.2012 - Новогодишен караван на ЕВН Македонија - Подароци за најмладите, помош за социјално загрозените

Во пресрет на новогодишните и божиќните празници, ЕВН Македонија реал��зираше серија на донации за деца од повеќе училишта и домови во државата, а социјално загрозените семејства донираше пакети со прехранбени производи во...> повеќе ...


20.12.2012 - Нова трафостаница во општина Липково

Новата 400 kVa (киловат-ампери) трафостаница ќе овозможи посигурно снабдување со електрична енергија на жителите и индустрискиот комплекс во месноста Слупчански Бунари во с. Слупчане.> повеќе ...


20.12.2012 - Новогодишна претстава и пакетчиња за над 1000 деца низ цела Македонија

ЕВН Македонија и Црвениот крст ја почнаа новогодишната хуманитарна акција „Да споделиме радост“, со која за над 1000 деца од Македонија ќе биде организирана прослава и ќе им бидат поделени новогодишни пакетчиња.> повеќе ...


14.12.2012 - Признание за меѓу - коморска соработка за ЕВН Македонија

Претседателот на Управниот одбор на ЕВН Македонија г. Вернер Хенгст доби посебно признание за меѓу-коморска соработка на членовите на Стопанската комора на Македонија.> повеќе ...


04.12.2012 - Енергетска ефикасност на дело на аеродромот „Александар Велики“ во Скопје

Системот за управување со објекти на аеродромот „Александар Велики“ во Скопје на ТАВ Македонија е првиот пример на веќе применети решенија. Претседателот на управниот одбор на ЕВН Македонија г. Вернер Хенгст и министерот за...> повеќе ...


28.11.2012 - Продолжува модернизирањето на дистрибутивната мрежа за електрична енергијa

ЕВН Македонија преку групата за Стандардизација на опрема и материјали, постојано врши осовременување и модернизирање на среднонапонската мрежа со вградување на „Далечински управуван прекинувач за надворешна монтажа – Recloser“.> повеќе ...


26.11.2012 - Подготвени за предизвиците на зимата

ЕВН Македонија е подготвена за зимата. Справувањето со предизвиците и сигурното и навремено снабдување на своите корисници е главната цел. Целосно се опремени и подготвени тимовите за интервенција, а севкупната техника и човечки...> повеќе ...


17.11.2012 - ЕВН Македонија во поддршка на активностите на Црвениот Крст

Под мотото: „Секое старо лице има право”, Црвениот крст на Република Македонија од 17 до 24 ноевмри 2012 ќе ја одбележи ,,Неделата на грижа на старите лица".> повеќе ...


« Страна 21 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »