evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

02.04.2020 - ЕВН донира 200 000 евра за медицинска опрема и материјали

Дополнителни 10 000 евра за приклучок на новата монтажна болница> повеќе ...


16.03.2020 - ЕВН привремено ги затвора сите приемни канцеларии за корисници

Приемните канцеларии и Инфо центарот на ЕВН нема да работат во периодот додека се на сила вонредните мерки за заштита од корона вирусот. Ќе се користат телефонските и електронските контакти на компанијата.> повеќе ...


13.03.2020 - Препораки за користење на услугите на ЕВН

На порталот www.evnonline.mk , без да се регистрираат корисниците може: да се пријават за електронска фактура и брзо да платат фактури. > повеќе ...


11.03.2020 - ЕВН воведува мерки за заштита од ширењето на корона вирусот

ЕВН презеде низа мерки за заштита на здравјето на вработените и корисниците. > повеќе ...


19.02.2020 - ЕВН Македонија доби награда за долготрајното членство во Стопанската комора на Македонија

Наградата му беше врачена на Претседателот на Управниот Одбор на ЕВН Македонија, г-дин Штефан Петер. Тој истакна дека наградата претставува официјално признание на бизнис заедницата за придонесот на ЕВН Македонија кон развојот на...> повеќе ...


03.02.2020 - Таблет компјутери за електронско учење за учениците во ЕВН паралелките

Со нови алатки и методи на учење ЕВН продолжи да ја развива „Платформата 2020“ со која се поддржува дуалното образование во земјава. > повеќе ...


15.01.2020 - Нова подобрена верзија на онлајн услугите на ЕВН

Главната промена се состои во целосната преработка на сервисот за регистрирани корисници - „Е-пункт“ што сега е преименуван во „Мој ЕВН Хоме“. > повеќе ...


27.12.2019 - Недела на новогодишни донации на ЕВН

ЕВН Македонија обезбеди 400 пакети со хранливи производи за социјално ранливите семејства со што ја заокружи неделата посветена на новогодишните донации. > повеќе ...


23.12.2019 - ЕВН Македонија ја почна неделата на новогодишни донации

Во соработка со „Црвен крст“ , на децата и семејствата од Скопје, Струмица, Битола, Гостивар, Куманово, Кичево и Штип им беа поделени 500 новогодишни пакетчиња.> повеќе ...


11.12.2019 - ЕВН наградена за унапредување на човековите права во бизнисот

ЕВН Македонија е една од првите компании добитници на наградата за унапредување на човековите права во бизнисот. > повеќе ...


« Страна 3 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »