evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

10.06.2013 - Детски камп за енергетска ефикасност

Преку најразлични игри, забава и едукација во детскиот камп знаењето го докажуваа учесници од сите петнаесет училишта во кои ЕВН Македонија годинава организираше континуирана настава за енергетска ефикасност. > повеќе ...


28.05.2013 - ЕВН Македонија помогна во реконструкцијата на Одделот за здрави деца во поликлиниката Букурешт

Во поликлиниката Букурешт во Скопје беше пуштен во употреба целосно реконструираниот Оддел за здрави деца. > повеќе ...


13.05.2013 - Нова услуга на ЕВН Македонија - „Говорно сандаче“

ЕВН Македонија промовира уште една нова услуга за своите корисници насловена „Говорно сандаче“. > повеќе ...


10.05.2013 - Центар за поддршка на младите во Шуто Оризари

ЕВН Македонија и Црвениот Крст го промовираа центарот за поддршка на младите во Шуто Оризари на ул. “Метохиска”. > повеќе ...


29.04.2013 - Надградба на билинг софтверот на ЕВН Македонија

Со цел подобрување на квалитетот на услгите на своите корисници, ЕВН Македонија планира надградба на постоечкиот билинг софтвер.> повеќе ...


23.04.2013 - Национална награда за континуирано подобрување на услугите на пазарот за ЕВН Македонија

ЕВН Македонија и годинава е добитник на награда на манифестацијата, “Национална награда за најдобри општествено одговорни практики на претптријатијата“, која ја...> повеќе ...


18.03.2013 - Нова услуга на ЕВН Македонија „е – фактура“!

ЕВН Македонија ја воведе новата услуга „е-фактура“, со која сметките за потрошена електрична енергија ќе може да се добиваат по електронска пошта. > повеќе ...


30.01.2013 - Реконструкција на дистрибутивната мрежа во Визбегово

ЕВН Македонија во модернизирање на мрежата во Визбегово инвестираше над 600.000,00 евра. За подобрување на квалитетот и сигурноста во снабдувањето кај корисниците се поставени 27.450 м. нови приклучни кабли, 139 специјални мерно...> повеќе ...


24.01.2013 - Реконструкција на дистрибутивната мрежа во Шуто Оризари

ЕВН Македонија го реализираше првиот дел од проектот за целосна реконструкција на дистрибутивната мрежа за електрична енергија во Шуто Оризари.> повеќе ...


11.01.2013 - Стапнете на „Среќно поле“ заедно со Сашко Коцев!

ЕВН Македонија повторно ќе ги наградува корисниците кои редовно ги плаќаат сметките за електрична енергија. Овојпат, најсреќните корисници ќе учествуваат во телевизиско шоу каде преку игра на среќа ќе имаат можност да добијат...> повеќе ...


« Страна 19 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »