evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

08.01.2014 - Започна кампања за ажурирање на личните податоци „СО ДОВЕРБА ДО ПОДОБРА УСЛУГА”

Целта на проектот е ажурирање на збирките на личните податоци на граѓаните во ЕВН Македонија, Балкан Енерџи ДООЕЛ, ЈП Водовод и канализација, ЈРП Македонска Радио Телевизија, но и информирање за нивната обврска за давање на...> повеќе ...


19.12.2013 - Новогодишни пакетчиња со топла облека за над 700 деца низ цела Македонија

Акцијата започна од Скопје со централна новогодишна прослава, детска претстава во Македонскиот опера и балет. По претставата новогодишните пакетчиња на децата им ги поделија членот на Управниот одбор на ЕВН Македонија г. Игор...> повеќе ...


03.12.2013 - Промоција на новите услугите на ЕВН Македонија во Битола и Тетово

ЕВН Македонија продолжува со алтернативната промоција на услугите е-фактура и траен налог за корисниците во Битола и Тетово. Следните две недели на посебно определен простор пред наплатниот пункт корисниците можат да се пријават...> повеќе ...


18.11.2013 - ЕВН Македонија со силна поддршка на грижата за старите лица

ЕВН ја почна големата акција за поддршка на сите активности на Црвениот Крст во насока на зголемување на грижата за старите лица во земјава по повод одбележувањето на “Неделата за грижа на старите лица”. > повеќе ...


04.11.2013 - Плаќање на сметките за електрична енергија преку Интернет

Со оваа услуга брзо, лесно и сигурно ќе може да се платат заостанатите или тековните фактури, трошоците за нов или повторен приклучок, како и други долгови, без никаква провизија. Корисниците кои имаат повеќе броила, може да ги...> повеќе ...


28.10.2013 - Алтернативна промоција на услугите на ЕВН Македонија

Со цел новите услуги да им ги направи лесно достапни на граѓаните, ЕВН Македонија пред наплатните места во Градскиот трговски центар во Скопје организира алтернативна промоција на услугите. > повеќе ...


17.10.2013 - Викендов делови од Охрид без електрична енергија

Заради изведување работи за модернизација на преносната мрежа ќе се изврши исклучување на далноводите преку кои се снабдува со електрична енергија реонот на Охрид.> повеќе ...


16.10.2013 - Подготвени за предизвиците на зимата

ЕВН Македонија е подготвена за зимата. Справувањето со предизвиците и сигурното и навремено снабдување на своите корисници е главната цел. Целосно се опремени и подготвени тимовите за интервенција, а севкупната техника и човечки...> повеќе ...


27.09.2013 - Реконструкција на дистрибутивната мрежа во скопските населби Топанско поле, Радишани и Визбегово

ЕВН Македонија ги реализираше проектите за реконструкција на дистрибутивната нисконапонска мрежа на клучните точки во скопските населби: Топанско поле и Визбегово и среднонапонска мрежа во реонот на нас. Радишани.> повеќе ...


24.09.2013 - Реконструкција на дистрибутивната мрежа во општините Аеродром, Кисела Вода, Студеничани и Центар

ЕВН Македонија ги реализираше проектите за реконструкција на дистрибутивната мрежа на клучните точки во општините Аеродром, Кисела Вода, Студеничани и Центар.> повеќе ...


« Страна 18 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »