evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

26.12.2014 - Празнични донации на ЕВН Македонија

ЕВН Македонија реализираше серија донации за социјално ранливите категории на деца од повеќе градови во државата, а за социјално загрозените семејства донираше пакети со прехранбени производи во верските заедници.> повеќе ...


15.12.2014 - Проектот „Создади книга” ja создаде првата збирка раскази

ЕВН Македонија во поддршка на македонската литература> повеќе ...


12.12.2014 - Новогодишни пакетчиња и училишен прибор за над 700 деца низ цела Македонија

Акцијата почна од Скопје со детската претстава во Театарот за деца и младинци и доделувањето на новогодишни пакетчиња за децата од дневниот центар за деца од улица, дневниот центар за целебрална парализа и од центарот за поддршка...> повеќе ...


05.12.2014 - 30 фирми осудени за кражба на електрична енергија

Само оваа година за 10 месеци се откриени 820 случаи на неовластенo користењe на електричната енергија. Најмногу се директни кражби, манипулации со броилата, а има и случаи на самоволно приклучување.> повеќе ...


10.11.2014 - „КЛУЧОТ ЗА ДОБРАТА УСЛУГА Е ВО ВАШИТЕ РАЦЕ ” - ажурирај ги твоите лични податоци!

Личните податоци на корисниците ќе се обработуваат правично и во согласност со закон и треба да бидат соодветни, релевантни и не преобемни во однос на целите заради кои се собираат и обработуваат.> повеќе ...


15.10.2014 - Зимата нов предизвик за ЕВН Македонија

Од почетокот на годината досега направена е инспекција на 13.000 км дистрибутивна мрежа на сите напонски нивоа, како и анализа на подготвеноста на 7.000 трафостаници во земјава. Направена е интервенција на сите забележани...> повеќе ...


16.09.2014 - Две први награди за општествена одговорност за ЕВН Македонија

Наградена „Платформата за енергетска ефикасност“ и подршката на образованието и развојот на младите > повеќе ...


08.09.2014 - Интервенција во центарот за односи со потрошувачи

Заради унапредување на системот на примање повици на ден 09.09.2014 година со почеток од 09:00 часот закажана е интервенција на телефонските системи> повеќе ...


18.07.2014 - Проектот „Фабрика на знаење“ произведе апликација за менаџирање на идеи во ЕВН Македонија

ЕВН Македонија почна да ја развива апликацијата за управување на идеи како дел од проектот „Идеен Менаџмент“. Апликацијата ја изработија студенти од Универзитетот ФОН во натпреварот на бизнис решенија во рамките на проектот...> повеќе ...


26.06.2014 - Со континуирани инвестиции до одржлива енергија

Со континуирани инвестиции во изградба на нова и обнова на постојната дистрибутивна мрежа и едукација на потрошувачите, ЕВН во Македонија дава сериозен придонес за создавање на стабилен енергетски систем и одржлива енергија,...> повеќе ...


« Страна 16 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »