evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

28.04.2021 - ЕВН со три награди за безбедност и здравје при работа

ЕВН Македонија, Електродистрибуција и ЕВН Електрани наградени од страна на стручни македонски здруженија од областа на безбедност и здравје при работа > повеќе ...


22.12.2020 - ЕВН Македонија спроведе акција за новогодишни донации низ целата територија на државата

ЕВН Македонија обезбеди 300 пакети со прехранбени производи за социјално ранливите категории на граѓани и 650 Новогодишни пакетчиња за деца на семејства во социјален ризик и деца со попреченост низ Македонија. > повеќе ...


03.12.2020 - ЕВН Македонија ја изгради првата фотонапонска централа од двострани панели во Македонија

Првата фотонапонска централа во земјата која истовремено произведува електрична енергија од сонцето и од одблесокот на светлината се инсталираше во Неготино од страна на ЕВН Македонија. > повеќе ...


13.11.2020 - ЕВН Македонија додели таблет компјутери за новата „20-20-20“ генерација ученици во Гостивар

Дваесет и три ученици од втората генерација на проектот „20-20-20“ во ОСТУ „Гостивар“ добија таблет компјутери за дигитална настава> повеќе ...


20.08.2020 - Информација до корисниците кои уплатиле за електрична енергија на денот за затворањето на Еуростандард банка

Согласно известувањето од Народната банка, се очекува брзо решение на ваквата состојба, транскациите набрзо ќе бидат реализирани и нема потреба граѓаните да ги плаќаат истите сметки повторно. > повеќе ...


13.08.2020 - ЕВН Македонија ги насочува корисниците на алтернативни решенија за плаќање

ЕВН располага со повеќе алтернативни решенија за плаќање кои корисниците може да ги користат периодов> повеќе ...


24.07.2020 - ЕВН Македонија со нов проект „ЛОСТ“ за стипендирање на студенти од семејства со ниски месечни приходи

За поддршка на 10 студентки и студенти, кои потекнуваат од семејства со вкупни месечни примања пониски од две минимални плати, во текот на една учебна година, ЕВН ќе одвојува по 8000 денари месечно и ќе овозможи учење преку...> повеќе ...


21.07.2020 - Фотоволтаични системи за бизнисите – сега подостапни преку услугата на ЕВН и кредитите на ПроКредит Банка

Отсега, тие ќе може да ги користат кредитите на ПроКредит Банка за финансирање на фотоволтаичните системи што ги нуди ЕВН. > повеќе ...


04.05.2020 - ЕВН Македонија продолжува со дигитализација на услугите

„Пријави состојба“ е најновата онлајн алатка на ЕВН за корисниците> повеќе ...


29.04.2020 - ЕВН донираше медицинска опрема за „Градска болница – Скопје“

ЕВН Македонија донираше 13 перфузори и инфузиони пумпи за оддделот за интeнзивна нега во градската болница Универзитетска клиника по хируршки болести „Св. Наум Охридски“ од Скопје. > повеќе ...


« Страна 2 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »