evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вонредни мерки и контакти

Вонредни мерки и контакти

Привремено затворени приемните канцеларии и Инфо центар.

> повеќе ...

КЕЦ контакти

КЕЦ контакти

Информации и директен контакт до нашите Кориснички Енерго Центри. > повеќе ...Планирани исклучувања

Планирани исклучувања

Планирани исклучувања заради инвестиции и работа на мрежа. > повеќе ...

ЕВН Хоме - Набавка на енергија

ЕВН Хоме - Набавка на енергија

Документација за набавка на електрична енергија. > повеќе ...Потсетник за корисниците на ЕВН Хоме

Потсетник за корисниците на ЕВН Хоме

Доколку сте домаќинство или мал потрошувач на електрична енергија, ЕВН Хоме е вашиот снабдувач > повеќе ...

Дневна евтина тарифа

Дневна евтина тарифа

ЕВН Македонија ги започна подготовките за воведување на дневната евтина тарифа > повеќе ...Набавки

Набавки

Процес на набавки и преглед на активни огласи. > повеќе ...

Приклучување на мрежата

Приклучување на мрежата

Како до нов или реконструиран приклучок на електричната мрежа? > повеќе ...Соопштенија за јавноста

Соопштенија за јавноста

Редовни информации за поважните активности на компанијата. > повеќе ...

Енергетска математика

Енергетска математика

Погледнете ја последната кампања за заштеда на електрична енергија.

> повеќе ...Користење на траен налог

Користење на траен налог

Сигурно и редовно подмирување на долговите за електрична енергија > повеќе ...