evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > За нас > Набавки

Набавки

Одделот за Набавки и материјално работење е структурен дел од организациската целина на ЕВН Македонија. На оваа страна имате можност да добиете преглед на нашите набавки како и насоки и информации во врска истите.


Огласи за набавки

Општи услови за набавка

Клаузула за општествена одговорност


За сите дополнителни информации во врска со набавки можете да се обратите на:

Телефон:   +389 2 3205 000
е-маил:        [email protected]