evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Пресметка на фактурите за месец август

01.08.2013


Поради периодот на годишни одмори можно е кај дел од корисниците да биде оневозможено отчитувањето на броилата. Затоа, ЕВН Македонија согласно законските прописи и со цел да им излезе во пресрет на корисниците, им ја нуди можноста да извршат самоотчитување на броилото. Пријавите на состојбите можат да се извршат преку телефонскиот број 0890 12345, или е-пошта [email protected], како и во приемните канцеларии на сите Кориснички Енерго Центри (КЕЦ) на ЕВН Македонија. Согласно пријавената состојба од страна на корисникот, ќе биде изготвена фактура која ќе биде доставена на адресата за достава.


 

> назад