evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

27.05.2016 - Училишниот проект на ЕВН гради нови генерации одговорни корисници

Детскиот квиз натпревар во знаење од областа на енергетската ефикасност што беше одржан во Струга е последната содржина од Училишниот проект на ЕВН Македонија за учебната 2015/2016 година. > повеќе ...


26.04.2016 - Надградба на системот за наплата на ЕВН Македонија

Со цел подобрување на квалитетот на услугите кон корисниците, ЕВН Македонија планира надградба и одржување на постоечкиот систем за наплата. > повеќе ...


22.04.2016 - ДОДЕЛЕН ПРВИОТ ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР ОД 100.000 ДЕНАРИ

Борче, Иванка и малиот Матеј - Димитрови од Грљани, виничко, се првите добитници на вредносен ваучер од 100.000 денари за набавка на енергетско ефикасни уреди, во првото коло од наградната игра на ЕВН Македонија „Награди за...> повеќе ...


01.04.2016 - Нова наградна игра на ЕВН Македонија

Награди за позитивни промени и добри практики> повеќе ...


28.03.2016 - ЕВН Македонија го поддржа отворањето на нов дневен центар за стари лица во општината Сарај

Во основното училиште „Дитурија“ во општина Сарај е отворен новиот дневен центар за стари лица на Црвениот крст.> повеќе ...


25.03.2016 - Со примена на енергетската ефикасност во домовите до намалени трошоци и поквалитетен живот

Продолжува Платформата за енергетска ефикасност > повеќе ...


19.03.2016 - Театар на сенки и акустична музика за „Час на планетата Земја“

ЕВН Македонија по трет пат ја поддржа планетарната акција> повеќе ...


18.03.2016 - Театар на сенки и акустична музика за „Час на планетата Земја“

ЕВН Македонија по трет пат со подршка на планетарната акција> повеќе ...


30.12.2015 - Новогодишни бои на Скопје 2015

Град Скопје и ЕВН Македонија ги наградија најубаво украсените објекти во градот > повеќе ...


29.12.2015 - Наплатниот пункт на ЕВН Македонија во Струга со нова локација

Во Корисничкиот Енерго Центар на ЕВН Македонија во Струга денес беше отворен наплатниот пункт со нова локација. > повеќе ...


« Страна 10 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »