evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

19.12.2017 - Отворен кабинет за проектот „20-20-20”

ЕВН Македонија и СЕТУ „Михајло Пупин” свечено ја отворија училницата која е прилагодена на потребите на проектот за дуално образование „20-20-20”> повеќе ...


18.12.2017 - Отворена новата пречистителна станица за третман на отпадни води во Струмица

Општина Струмица доби нова Пречистителна станица за третман на отпадни води, со што трајно се решава проблемот со отпадните води во општината и се подигнуваат стандардите за заштита на животната средина.> повеќе ...


13.12.2017 - Заокружено првото полугодие на „ЕВН Волонтира“

ЕВН Македонија го одбележи првото полугодие на реализираните активности заедно со сите досегашни учесници во програмата „ЕВН Волонтира”. > повеќе ...


15.11.2017 - Прва награда за Изложбениот центар - Матка и јубилејно признание за ЕВН

Првиот изложбен центар за електрична енергија – Матка доби прва Национална награда за најдобри општествено одговорни пр��ктики на македонските претпријатија за 2017, што ја доделуваат Координативното тело за општествена...> повеќе ...


26.10.2017 - ЕВН Македонија го спроведе планот за прилагодување на броилата

Согласно планот, прилагодувањето на броилата се спроведуваше во период од четири отчитувачки недели, почнувајќи од 25 септември до 24 октомври. > повеќе ...


27.09.2017 - “ЕВН Волонтира” продолжува со активности низ територијата на Република Македонија

Вработените на ЕВН Македонија продолжија со вложување на нивниот труд со цел реализирање на волонтерски активности за доброто на заедницата. Во последните денови, проектот “ЕВН Волонтира” опфати повеќе градови и општини> повеќе ...


25.09.2017 - ЕВН стартува со воведувањето на дневната евтина тарифа

ЕВН Македонија од денес започнува со воведување на евтината тарифа на секое броило поединечно, по направените подготовки за имплементација.> повеќе ...


25.07.2017 - „ЕВН Волонтира” нов проект за општествена одговорност на ЕВН

Волонтерите денеска целото работно време го посветија на хортикултурно уредување, бојадисување на оградата и расчистување на дворното место на регионалниот центар – „Порака наша“> повеќе ...


12.06.2017 - Со децата на работа

Едукативна програма на ЕВН за доближување на енергетиката до најмладите> повеќе ...


10.05.2017 - ЕВН Македонија го отвори првиот Изложбен центар за електрична енергија во Македонија

Изложбениот центар „Матка“ ја раскажува историјата на електричната енергија во Македонија, како и промените што настанале со електрификацијата.> повеќе ...


« Страна 7 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »