evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

29.01.2019 - ЕВН полигон за тренинг на млади електро монтери и електро техничари

ЕВН ја почна изградбата на полигонот за тренинг на млади електро монтери и електричари во елктротехничкото училиште „Михајло Пупин“ во Скопје . > повеќе ...


27.12.2018 - Недела на новогодишни донации на ЕВН Македонија

Последната недела од годината, традиционално, ЕВН обезбеди новогодишни донации во пакети со прехранбени производи и новогодишни пакетчиња за најмладите од социјално загрозени семејства. > повеќе ...


25.12.2018 - Нов назив и лого на ЕВН Електродистрибуција

Новиот назив на компанијата е ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ДООЕЛ Скопје. > повеќе ...


05.12.2018 - ЕВН го одбележa Меѓународниот ден на волонтерите

Со активности низ повеќе градови во Македонија волонтерите на ЕВН го одбележа Светскиот ден на волонтерството 5-ти декември. Групите волонтери работејќи на проекти во Скопје, Велес и Гостивар своето време и труд ги вложија за...> повеќе ...


28.11.2018 - Првонаградена програмата за волонтирање на ЕВН

Програмата на ЕВН за поттикнување на волонтерството кај вработените освои две Национални награди за најдобри општествено одговорни практики во Македонија. ЕВН Волонтира во категоријата односи со вработени ја освои првата...> повеќе ...


15.11.2018 - Фотоволтаичните системи на ЕВН отсега подостапни преку ЕКО кредитот на Шпаркасе Банка Македонија

ЕВН Македонија и Шпаркасе Банка Македонија постигнаа договор за соработка, преку кој ЕКО кредитот на Шпаркасе Банка Македонија ќе може да се користи и за финансирање на фотоволтаичните системи што ги нуди ЕВН Македонија.> повеќе ...


09.11.2018 - Тројца најсреќни учесници на наградната игра на ЕВН добија iPhone 8

Стојанова Надица од Штип, Александар Цониќ од Куманово, Стамчевски Стојанче од Скопје се дел од илјадниците корисници кои од 24 септември до 31 октомври за прв пат се пријавија за добивање на електронска фактура > повеќе ...


08.10.2018 - Договори за месечен надомест за практикантска работа за учениците од ЕВН паралелката

Учениците во втора година кои се дел од специјалната ЕВН паралелка во СЕТУ „Михајло Пупин“ од Скопје добија договори за месечен надомест.> повеќе ...


04.10.2018 - ЕВН развива национална јавна инфраструктура за полнење на електрични возила

ЕВН започна со имплементација на нов проект со наслов „Електомобилност со ЕВН“. Крајната цел на овој проект е поширока адаптација на електромобилноста во Македонија. > повеќе ...


30.07.2018 - Предупредување за лажни профили на социјалните мрежи

Со оглед на тоа дека во последно време се појавуваат профили во кои се користи името на ЕВН, Ве информираме дека овие профили се лажни и содржините кои се наоѓаат на нив се злоупотреба и измама.> повеќе ...


« Страна 5 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »