evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

16.09.2019 - Во Гостивар оформена ЕВН паралелка за средношколците од регионот

Уште едно средно училиште дел од платформата на ЕВН за поддршка на дуалното образовaние > повеќе ...


01.07.2019 - Почнува со работа универзалниот снабдувач на електрична енергија ЕВН Хомe

Новооформената компанија ќе ги снабдува со електрична енергија корисниците кои не избрале снабдувач на либерализираниот пазар. > повеќе ...


06.06.2019 - ЕВН, Шпаркасе Банка и EBRD GEFF го одбележаа светскиот ден на животната средина

Саем за енергетска ефикасност на Градски плоштад> повеќе ...


29.05.2019 - Волонтерите на ЕВН го расчистија и осветлија дворот на Куршумли Ан

ЕВН организираше волонтерска акција за средување на дворот на „Музејот на Република Северна Македонија“ во старата скопска чаршија. > повеќе ...


15.05.2019 - Меморандум за соработка меѓу ЕВН и Министерство за образование

ЕВН и ��инистерството за образование и наука заеднички ќе го унапредуваат квалитетот на средното стручно образование > повеќе ...


09.05.2019 - ЕВН ОТВОРИ ТРЕНИНГ ЦЕНТАР ЗА ВРАБОТЕНИ ВО МАКЕДОНСКИ БРОД

Во тренинг центарот, над 1.000 вработени од целата држава, користејќи ги новите едукативни содржини ќе можат да стекнат практични вештини и знаења во областа на електротехниката, со посебен акцент на квалитетот и безбедноста при...> повеќе ...


24.04.2019 - ЕВН лидер во практиките за безбедност и здравје при работа

На одбележувањето на 28-ми април Светскиот ден за безбедност и здравје при работа „ЕВН“ доби најмногу награди. > повеќе ...


05.03.2019 - Одбележување на Светскиот ден на енергетска ефикасност

Шпаркасе банка, ЕВН и GEFF програмата на ЕБРД организираа целодневен настан за енегетска ефикасност > повеќе ...


27.02.2019 - ЕВН е новиот универзален снабдувач со квалитетна услуга и многу новитети за корисниците

За оваа цел ЕВН ќе формира нова компанија која ќе се вика EVN Home.> повеќе ...


04.02.2019 - ЕВН донираше апарат за рана дијагностика на оштетувања на слухот во Општата болница Куманово

болницата во Куманово која ја посетуваат пациенти од северно-источниот регион, но и пошироко, претставува една од болниците во Македонија каде што има најмногу раѓања > повеќе ...


« Страна 4 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »