evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

07.08.2012 - Последни три недели од кампањата „Избриши го долгот“

Почна последната, третата фаза од кампањата на ЕВН Македонија за плаќање на долговите за потрошена електрична енергија и тужените побарувања.> повеќе ...


25.07.2012 - Летна практикантска работа 2012

До крајот на летото уште триесетина студенти ќе бидат дел од програмата за практикантска работа. Таа им нуди можност на студентите да се стекнат со практично искуство во компанија. > повеќе ...


04.07.2012 - Стипендии од ЕВН Македонија, МЕПСО и ЕЛЕМ за студентите на енергетските насоки од ФЕИТ

Енергетските компании доделија стипендии за дванаесет студенти од прва година на електроенергетските насоки на Факултетот за електротехника и информациски технологии.> повеќе ...


08.06.2012 - Енергетските клубови на ЕВН Македонија се натпреваруваа

Околу 100 ученици од 15 училишта во 5 општини од сите региони на Републиката се натпреваруваа со стекнатото знаење за енергетска ефикасност.> повеќе ...


« Страна 22 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22