evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

25.07.2012 - Летна практикантска работа 2012

До крајот на летото уште триесетина студенти ќе бидат дел од програмата за практикантска работа. Таа им нуди можност на студентите да се стекнат со практично искуство во компанија. > повеќе ...


04.07.2012 - Стипендии од ЕВН Македонија, МЕПСО и ЕЛЕМ за студентите на енергетските насоки од ФЕИТ

Енергетските компании доделија стипендии за дванаесет студенти од прва година на електроенергетските насоки на Факултетот за електротехника и информациски технологии.> повеќе ...


08.06.2012 - Енергетските клубови на ЕВН Македонија се натпреваруваа

Околу 100 ученици од 15 училишта во 5 општини од сите региони на Републиката се натпреваруваа со стекнатото знаење за енергетска ефикасност.> повеќе ...


« Страна 21 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21