evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

19.02.2020 - ЕВН Македонија доби награда за долготрајното членство во Стопанската комора на Македонија

Наградата му беше врачена на Претседателот на Управниот Одбор на ЕВН Македонија, г-дин Штефан Петер. Тој истакна дека наградата претставува официјално признание на бизнис заедницата за придонесот на ЕВН Македонија кон развојот на...> повеќе ...


03.02.2020 - Таблет компјутери за електронско учење за учениците во ЕВН паралелките

Со нови алатки и методи на учење ЕВН продолжи да ја развива „Платформата 2020“ со која се поддржува дуалното образование во земјава. > повеќе ...


15.01.2020 - Нова подобрена верзија на онлајн услугите на ЕВН

Главната промена се состои во целосната преработка на сервисот за регистрирани корисници - „Е-пункт“ што сега е преименуван во „Мој ЕВН Хоме“. > повеќе ...


27.12.2019 - Недела на новогодишни донации на ЕВН

ЕВН Македонија обезбеди 400 пакети со хранливи производи за социјално ранливите семејства со што ја заокружи неделата посветена на новогодишните донации. > повеќе ...


23.12.2019 - ЕВН Македонија ја почна неделата на новогодишни донации

Во соработка со „Црвен крст“ , на децата и семејствата од Скопје, Струмица, Битола, Гостивар, Куманово, Кичево и Штип им беа поделени 500 новогодишни пакетчиња.> повеќе ...


11.12.2019 - ЕВН наградена за унапредување на човековите права во бизнисот

ЕВН Македонија е една од првите компании добитници на наградата за унапредување на човековите права во бизнисот. > повеќе ...


02.12.2019 - Две национални награди за проектите на ЕВН за Електромобилност и Знаковен јазик

ЕВН Македонија прва во категоријата за заштита на животна средина> повеќе ...


18.11.2019 - ЕВН волонтeрите го изградија првиот парк за миленичиња во Струмица

Со ова и официјално се пушти во употреба местото каде што за прв пат, сите љубители на животни ќе може да поминуваат квалитетно време со своите миленичиња. > повеќе ...


25.09.2019 - ЕВН пионер во промоција на дигиталното учење во дуалното образование

ЕВН ја промовираше платформата за дигитално учење која ќе ја користат учениците од ЕВН паралелките во Скопје и Гостивар. > повеќе ...


19.09.2019 - ЕВН дел од вежбата „Национален одговор 2019“

Во касарната „Јане Сандански“ во Штип се одржа вежба за справување со елементарни непогоди „Национален одговор 2019“.> повеќе ...


« Страна 3 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »