evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

04.11.2013 - Плаќање на сметките за електрична енергија преку Интернет

Со оваа услуга брзо, лесно и сигурно ќе може да се платат заостанатите или тековните фактури, трошоците за нов или повторен приклучок, како и други долгови, без никаква провизија. Корисниците кои имаат повеќе броила, може да ги...> повеќе ...


28.10.2013 - Алтернативна промоција на услугите на ЕВН Македонија

Со цел новите услуги да им ги направи лесно достапни на граѓаните, ЕВН Македонија пред наплатните места во Градскиот трговски центар во Скопје организира алтернативна промоција на услугите. > повеќе ...


17.10.2013 - Викендов делови од Охрид без електрична енергија

Заради изведување работи за модерн��зација на преносната мрежа ќе се изврши исклучување на далноводите преку кои се снабдува со електрична енергија реонот на Охрид.> повеќе ...


16.10.2013 - Подготвени за предизвиците на зимата

ЕВН Македонија е подготвена за зимата. Справувањето со предизвиците и сигурното и навремено снабдување на своите корисници е главната цел. Целосно се опремени и подготвени тимовите за интервенција, а севкупната техника и човечки...> повеќе ...


27.09.2013 - Реконструкција на дистрибутивната мрежа во скопските населби Топанско поле, Радишани и Визбегово

ЕВН Македонија ги реализираше проектите за реконструкција на дистрибутивната нисконапонска мрежа на клучните точки во скопските населби: Топанско поле и Визбегово и среднонапонска мрежа во реонот на нас. Радишани.> повеќе ...


24.09.2013 - Реконструкција на дистрибутивната мрежа во општините Аеродром, Кисела Вода, Студеничани и Центар

ЕВН Македонија ги реализираше проектите за реконструкција на дистрибутивната мрежа на клучните точки во општините Аеродром, Кисела Вода, Студеничани и Центар.> повеќе ...


12.09.2013 - Поголема ефикасност и конкурентност на компаниите преку

Претставници од над 100 компании денеска учествуваа на Работилницата за унапредување на енергетската ефикасност кај претпријатијата. > повеќе ...


29.08.2013 - Нови досиеjа за крадците на електрична енергија

Неделен билтен за неовластено користење на електрична енергија / 17–25 август> повеќе ...


19.08.2013 - ЕВН Македонија испорача нови пресметки и кривични пријави за неовластено користење на електрична енергија

Неделен билтен за неовластено користење на електрична енергија / 01–18 август.> повеќе ...


01.08.2013 - Пресметка на фактурите за месец август

Поради периодот на годишни одмори можно е кај дел од корисниците да биде оневозможено отчитувањето на броилата.> повеќе ...


« Страна 18 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »