evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

30.05.2014 - Наградени најдобрите бизнис планови на натпреварот за енергетска ефикасност

Над 150 студенти од скоро сите високообразовни институции во државава учествуваа во бизнис план натпреварот. Студентите, групирани во четириесет тимови, се натпреваруваа со нивната инвентивност, иновативност и знаење.> повеќе ...


25.03.2014 - Нова трафостаница во с. Бањешница, Гостивар

Со изградбата на овој енергетски објект ќе се растовари снабдувањето со електрична енергија и на корисниците од с. Бењешница и другите населени места во овој регион и ќе се подобри сигурноста во снабдувањето со електрична...> повеќе ...


24.03.2014 - Бизнис план натпревар во рамки на Платформата за енергетска ефикасност

Студентите од економските и техничките факултети ќе се натпреваруваат во изработка на бизнис план со посебен осврт на енергетска ефикасност. На конкурсот што ќе биде објавен од денеска ќе можат да учествуваат сите студенти од...> повеќе ...


21.03.2014 - Специјализирана програма на ЕВН Македонија за обука и вработување на млади кадри „Trainees 2014“

По спроведените тестирања и интервјуа беа одбрани новите учесници со електро-техничко образование и од областа на општествените науки. Тие по принципот на ротација низ техничките и комерцијални оддели, како и Корисничките енерго...> повеќе ...


19.02.2014 - „ЕВН Снабдување“ нуди најдобри услови за компаниите

Во пресрет на либерализацијата на пазарот за електрична енергија презентирана новата компанија за снабдување> повеќе ...


31.01.2014 - Со доверба до подобра услуга - Отворен ден во Сити Мол

Во периодот 14-18 часот во трговскиот центар Сити Мол – Скопје, граѓаните ќе имаат можност да ги достават своите пополнети формулари со ажурирани лични податоци за ЕВН Македонија, Снабдување со топлина Балкан Енерџи ДООЕЛ –...> повеќе ...


08.01.2014 - Започна кампања за ажурирање на личните податоци „СО ДОВЕРБА ДО ПОДОБРА УСЛУГА”

Целта на проектот е ажурирање на збирките на личните податоци на граѓаните во ЕВН Македонија, Балкан Енерџи ДООЕЛ, ЈП Водовод и канализација, ЈРП Македонска Радио Телевизија, но и информирање за нивната обврска за давање на...> повеќе ...


19.12.2013 - Новогодишни пакетчиња со топла облека за над 700 деца низ цела Македонија

Акцијата започна од Скопје со централна новогодишна прослава, детска претстава во Македонскиот опера и балет. По претставата новогодишните пакетчиња на децата им ги поделија членот на Управниот одбор на ЕВН Македонија г. Игор...> повеќе ...


03.12.2013 - Промоција на новите услугите на ЕВН Македонија во Битола и Тетово

ЕВН Македонија продолжува со алтернативната промоција на услугите е-фактура и траен налог за корисниците во Битола и Тетово. Следните две недели на посебно определен простор пред наплатниот пункт корисниците можат да се пријават...> повеќе ...


18.11.2013 - ЕВН Македонија со силна поддршка на грижата за старите лица

ЕВН ја почна големата акција за поддршка на сите активности на Црвениот Крст во насока на зголемување на грижата за старите лица во земјава по повод одбележувањето на “Неделата за грижа на старите лица”. > повеќе ...


« Страна 17 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »