evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

02.01.2015 - Поголем дел од отсечените села во струшкиот, охридскиот и ресенскиот регион добија електрична енергија

ЕВН Македонија ја санира дистрибутивната мрежа оштетена од снежните наноси и силниот ветер > повеќе ...


02.01.2015 - Општина Дебарца, Вевчани, Велешта и други критични места добија електирчна енергија

ЕВН Македонија ја санира дистрибутивната мрежа оштетена од снежните наноси и силниот ветер> повеќе ...


26.12.2014 - Празнични донации на ЕВН Македонија

ЕВН Македонија реализираше серија донации за социјално ранливите категории на деца од повеќе градови во државата, а за социјално загрозените семејства донираше пакети со прехранбени производи во верските заедници.> повеќе ...


15.12.2014 - Проектот „Создади книга” ja создаде првата збирка раскази

ЕВН Македонија во поддршка на македонската литература> повеќе ...


12.12.2014 - Новогодишни пакетчиња и училишен прибор за над 700 деца низ цела Македонија

Акцијата почна од Скопје со детската претстава во Театарот за деца и младинци и доделувањето на новогодишни пакетчиња за децата од дневниот центар за деца од улица, дневниот центар за целебрална парализа и од центарот за поддршка...> повеќе ...


05.12.2014 - 30 фирми осудени за кражба на електрична енергија

Само оваа година за 10 месеци се откриени 820 случаи на неовластенo користењe на електричната енергија. Најмногу се директни кражби, манипулации со броилата, а има и случаи на самоволно приклучување.> повеќе ...


10.11.2014 - „КЛУЧОТ ЗА ДОБРАТА УСЛУГА Е ВО ВАШИТЕ РАЦЕ ” - ажурирај ги твоите лични податоци!

Личните податоци на корисниците ќе се обработуваат правично и во согласност со закон и треба да бидат соодветни, релевантни и не преобемни во однос на целите заради кои се собираат и обработуваат.> повеќе ...


15.10.2014 - Зимата нов предизвик за ЕВН Македонија

Од почетокот на годината досега направена е инспекција на 13.000 км дистрибутивна мрежа на сите напонски нивоа, како и анализа на подготвеноста на 7.000 трафостаници во земјава. Направена е интервенција на сите забележани...> повеќе ...


16.09.2014 - Две први награди за општествена одговорност за ЕВН Македонија

Наградена „Платформата за енергетска ефикасност“ и подршката на образованието и развојот на младите > повеќе ...


08.09.2014 - Интервенција во центарот за односи со потрошувачи

Заради унапредување на системот на примање повици на ден 09.09.2014 година со почеток од 09:00 часот закажана е интервенција на телефонските системи> повеќе ...


« Страна 15 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »