evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

20.08.2020 - Информација до корисниците кои уплатиле за електрична енергија на денот за затворањето на Еуростандард банка

Согласно известувањето од Народната банка, се очекува брзо решение на ваквата состојба, транскациите набрзо ќе бидат реализирани и нема потреба граѓаните да ги плаќаат истите сметки повторно. > повеќе ...


13.08.2020 - ЕВН Македонија ги насочува корисниците на алтернативни решенија за плаќање

ЕВН располага со повеќе алтернативни решенија за плаќање кои корисниците може да ги користат периодов> повеќе ...


24.07.2020 - ЕВН Македонија со нов проект „ЛОСТ“ за стипендирање на студенти од семејства со ниски месечни приходи

За поддршка на 10 студентки и студенти, кои потекнуваат од семејства со вкупни месечни примања пониски од две минимални плати, во текот на една учебна година, ЕВН ќе одвојува по 8000 денари месечно и ќе овозможи учење преку...> повеќе ...


21.07.2020 - Фотоволтаични системи за бизнисите – сега подостапни преку услугата на ЕВН и кредитите на ПроКредит Банка

Отсега, тие ќе може да ги користат кредитите на ПроКредит Банка за финансирање на фотоволтаичните системи што ги нуди ЕВН. > повеќе ...


04.05.2020 - ЕВН Македонија продолжува со дигитализација на услугите

„Пријави состојба“ е најновата онлајн алатка на ЕВН за корисниците> повеќе ...


29.04.2020 - ЕВН донираше медицинска опрема за „Градска болница – Скопје“

ЕВН Македонија донираше 13 перфузори и инфузиони пумпи за оддделот за интeнзивна нега во градската болница Универзитетска клиника по хируршки болести „Св. Наум Охридски“ од Скопје. > повеќе ...


02.04.2020 - ЕВН донира 200 000 евра за медицинска опрема и материјали

Дополнителни 10 000 евра за приклучок на новата монтажна болница> повеќе ...


16.03.2020 - ЕВН привремено ги затвора сите приемни канцеларии за корисници

Приемните канцеларии и Инфо центарот на ЕВН нема да работат во периодот додека се на сила вонредните мерки за заштита од корона вирусот. Ќе се користат телефонските и електронските контакти на компанијата.> повеќе ...


13.03.2020 - Препораки за користење на услугите на ЕВН

На порталот www.evnonline.mk , без да се регистрираат корисниците може: да се пријават за електронска фактура и брзо да платат фактури. > повеќе ...


11.03.2020 - ЕВН воведува мерки за заштита од ширењето на корона вирусот

ЕВН презеде низа мерки за заштита на здравјето на вработените и корисниците. > повеќе ...


« Страна 2 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »