evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG

23.12.2021 - Новогодишни донации на ЕВН Македонија

За време на новогодишните празници, ЕВН Македонија традиционално донира пакети со храна на Македонската православна црква (МПЦ), Исламската верска заедница (ИВЗ) и Католичката црква. > повеќе ...


26.11.2021 - Едукативен проект за електрична енергија преку програмата „ЕВН Волонтира“

ЕВН Македонија со оваа волонтерска акција се приклучи кон иницијативата на здружението „Сошл Фрајдеј“ коe има за цел да ги претвори петочните попладневни часови во општествено одговорни практики, со тоа што вработени кои работат...> повеќе ...


04.11.2021 - ЕВН Македонија е добитник на наградата за филантропија „ОКО“

ЕВН Македонија е прва во категоријата „Корпоративна филантропија за големо претпријатие“ за 2019 година> повеќе ...


27.09.2021 - Осветлен домот за стари лица во Прилеп

Во рамки на програмата „ЕВН Волонтира“ група вработени од ЕВН Македонија деновиве го минуваат своето работно време во поставување на инсталација од над 100 ЛЕД светилки во Домот за стари лица „Кире Крстески – Платник“ во Прилеп. > повеќе ...


13.09.2021 - За транзиција кон „Зелениот договор“ потребен е технички и финансиски план

ЕВН целосно ја поддржува транзицијата на енергетскиот сектор и спроведувањето на „Зелениот договор“ во земјата и дава свој конкретен придонес. > повеќе ...


23.06.2021 - ЕВН Македонија е предводник на „Целите за одржлив развој“

Награден проектот за дуално образование на ЕВН Македонија - „20-20-20“> повеќе ...


28.04.2021 - ЕВН со три награди за безбедност и здравје при работа

ЕВН Македонија, Електродистрибуција и ЕВН Електрани наградени од страна на стручни македонски здруженија од областа на безбедност и здравје при работа > повеќе ...


22.12.2020 - ЕВН Македонија спроведе акција за новогодишни донации низ целата територија на државата

ЕВН Македонија обезбеди 300 пакети со прехранбени производи за социјално ранливите категории на граѓани и 650 Новогодишни пакетчиња за деца на семејства во социјален ризик и деца со попреченост низ Македонија. > повеќе ...


03.12.2020 - ЕВН Македонија ја изгради првата фотонапонска централа од двострани панели во Македонија

Првата фотонапонска централа во земјата која истовремено произведува електрична енергија од сонцето и од одблесокот на светлината се инсталираше во Неготино од страна на ЕВН Македонија. > повеќе ...


13.11.2020 - ЕВН Македонија додели таблет компјутери за новата „20-20-20“ генерација ученици во Гостивар

Дваесет и три ученици од втората генерација на проектот „20-20-20“ во ОСТУ „Гостивар“ добија таблет компјутери за дигитална настава> повеќе ...


Страна 1 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »