evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG


ЕВН Македонија, за сите корисници со ажурирани податоци во базата на корисници, организира нова наградна игра!
Во „Награди за штедлив дом” право на учество имаат потрошувачи од категоријата „Домаќинства“ и „Мали бизнис корисници“, кои до ЕВН ги имаат доставено своите лични податоци (име и презиме, адреса и матичен број).

Сите тие имаат можност да добијат вредносен ваучер од 100.000 или 30.000 денари од Нептун Македонија, наменет за купување на апарати за домаќинство или сет за енергетска ефикасност во вредност од 1.923 денари, составен од мерач за електрична енергија, тајмер и метеоролошка станица.


Учесниците по пат
компјутерска селекција ќе се одбираат по случаен избор. Ова е првата наградна игра организирана на територија на Македонија во која учествуваат и оние кои не се пријавиле, ниту купиле нешто како услов за учество, туку едноставно ги ажурирале своите податоци во базата на ЕВН Македонија.

Во 12 кола по ред ќе бидат извлекувани по 24 награди. Извлекувањето ќе се врши во емисијата „На гости кај“ која се емитува секој понеделник во 20.15 на МТВ и во вторник на ТВ Алсат во 23.00
.
Водител на емисијата е Зорица Црношија.

Погледнете ги досегашните епизоди на ЈуТјуб.