evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

01.11.2022 - Отворени нови приемни канцеларии за корисниците на Електродистрибуција

Електродистрибуција отвори нова приемна канцеларија за корисниците во Радовиш, а постоечката во Крива Паланка е обновена и преместена на нова локација.> повеќе ...


18.05.2022 - Музејот „Матка“ повторно отворен за посетители

Меѓународниот ден на музеите одбележан со работилница за обновливи извори на енергија> повеќе ...


28.04.2022 - ЕВН Македонија доби награда за добри практики во областа „Безбедност и здравје при работа”

Компанијата го освои првото место во категоријата „Административни дејности“ за успешното справување со Коронавирусот и заштитата на вработените во услови на пандемија, како и спроведување на хуманитарна акција за крводарителство.> повеќе ...


08.04.2022 - Волонтерите на ЕВН со голема акција за пошумување на делчевскиот Браниград

ЕВН Македонија донираше вкупно 6000 садници од дрвниот вид „Црн бор – Pinus Nigra“ со цел пошумување на опожарените подрачја на делчевскиот регион. Дополнително, во рамки на програмата „ЕВН Волонтира“, од страна на вработени од...> повеќе ...


16.02.2022 - Таблет компјутери за новата „20-20-20“ генерација ученици на ЕВН во Гостивар

ЕВН Македонија додели 23 таблет компјутери за новата генерација ученици во рамки на проектот за дуално образование „20-20-20“ при ОСТУ „Гостивар“. > повеќе ...


23.12.2021 - Новогодишни донации на ЕВН Македонија

За време на новогодишните празници, ЕВН Македонија традиционално донира пакети со храна на Македонската православна црква (МПЦ), Исламската верска заедница (ИВЗ) и Католичката црква. > повеќе ...


26.11.2021 - Едукативен проект за електрична енергија преку програмата „ЕВН Волонтира“

ЕВН Македонија со оваа волонтерска акција се приклучи кон иницијативата на здружението „Сошл Фрајдеј“ коe има за цел да ги претвори петочните попладневни часови во општествено одговорни практики, со тоа што вработени кои работат...> повеќе ...


04.11.2021 - ЕВН Македонија е добитник на наградата за филантропија „ОКО“

ЕВН Македонија е прва во категоријата „Корпоративна филантропија за големо претпријатие“ за 2019 година> повеќе ...


27.09.2021 - Осветлен домот за стари лица во Прилеп

Во рамки на програмата „ЕВН Волонтира“ група вработени од ЕВН Македонија деновиве го минуваат своето работно време во поставување на инсталација од над 100 ЛЕД светилки во Домот за стари лица „Кире Крстески – Платник“ во Прилеп. > повеќе ...


13.09.2021 - За транзиција кон „Зелениот договор“ потребен е технички и финансиски план

ЕВН целосно ја поддржува транзицијата на енергетскиот сектор и спроведувањето на „Зелениот договор“ во земјата и дава свој конкретен придонес. > повеќе ...


Страна 1 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »