evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

05.03.2019 - Одбележување на Светскиот ден на енергетска ефикасност

Шпаркасе банка, ЕВН и GEFF програмата на ЕБРД организираа целодневен настан за енегетска ефикасност > повеќе ...


27.02.2019 - ЕВН е новиот универзален снабдувач со квалитетна услуга и многу новитети за корисниците

За оваа цел ЕВН ќе формира нова компанија која ќе се вика EVN Home.> повеќе ...


04.02.2019 - ЕВН донираше апарат за рана дијагностика на оштетувања на слухот во Општата болница Куманово

болницата во Куманово која ја посетуваат пациенти од северно-источниот регион, но и пошироко, претставува една од болниците во Македонија каде што има најмногу раѓања > повеќе ...


29.01.2019 - ЕВН полигон за тренинг на млади електро монтери и електро техничари

ЕВН ја почна изградбата на полигонот за тренинг на млади електро монтери и електричари во елктротехничкото училиште „Михајло Пупин“ во Скопје . > повеќе ...


27.12.2018 - Н��дела на новогодишни донации на ЕВН Македонија

Последната недела од годината, традиционално, ЕВН обезбеди новогодишни донации во пакети со прехранбени производи и новогодишни пакетчиња за најмладите од социјално загрозени семејства. > повеќе ...


25.12.2018 - Нов назив и лого на ЕВН Електродистрибуција

Новиот назив на компанијата е ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ДООЕЛ Скопје. > повеќе ...


05.12.2018 - ЕВН го одбележa Меѓународниот ден на волонтерите

Со активности низ повеќе градови во Македонија волонтерите на ЕВН го одбележа Светскиот ден на волонтерството 5-ти декември. Групите волонтери работејќи на проекти во Скопје, Велес и Гостивар своето време и труд ги вложија за...> повеќе ...


28.11.2018 - Првонаградена програмата за волонтирање на ЕВН

Програмата на ЕВН за поттикнување на волонтерството кај вработените освои две Национални награди за најдобри општествено одговорни практики во Македонија. ЕВН Волонтира во категоријата односи со вработени ја освои првата...> повеќе ...


15.11.2018 - Фотоволтаичните системи на ЕВН отсега подостапни преку ЕКО кредитот на Шпаркасе Банка Македонија

ЕВН Македонија и Шпаркасе Банка Македонија постигнаа договор за соработка, преку кој ЕКО кредитот на Шпаркасе Банка Македонија ќе може да се користи и за финансирање на фотоволтаичните системи што ги нуди ЕВН Македонија.> повеќе ...


09.11.2018 - Тројца најсреќни учесници на наградната игра на ЕВН добија iPhone 8

Стојанова Надица од Штип, Александар Цониќ од Куманово, Стамчевски Стојанче од Скопје се дел од илјадниците корисници кои од 24 септември до 31 октомври за прв пат се пријавија за добивање на електронска фактура > повеќе ...


« Страна 4 од 21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »