evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Медиуми

12.01.2015 - Нов Управен одбор на ЕВН Македонија

Нов претседател на Управниот одбор на ЕВН Македонија е г-дин Штефан Петер, а негов заменик е г-дин Харалд Дамерер. Тие на овие позиции доаѓаат по истекот на договорите на претходниот менаџмент на г-дин Вернер Хенгст и г-дин...> повеќе ...


11.01.2015 - ЕВН Македонија ја санира дистрибутивната мрежа оштетена од големото невреме

Со хеликоптер на полицијата беа скенирани критичните точки и секаде каде може да се пристапи, екипите работат на санирање на скршените столбови. Голем проблем на овие планински места каде се наоѓаат далекуводите на ЕВН се...> повеќе ...


07.01.2015 - ЕВН Македонија и месното население од Реканскиот крај се договорија како да се надминат проблемите со електричната енергија

Претставници на кризниот штаб на ЕВН Македонија, градоначалникот на Општина Маврово и Ростуше и претседателите на месните заедници се договорија како да се надминат проблемите со електричната енергија додека траат минусните...> повеќе ...


05.01.2015 - Реканскиот крај доби електрична енергија

ЕВН Македонија ги санираше дефектите во кризните населени места> повеќе ...


04.01.2015 - Поголем дел од најпроблематичните охридски и струшки населени места добија електрична енергија

ЕВН Македонија ги отстранува дефектите во кризните региони > повеќе ...


03.01.2015 - Населените места во Центар Жупа добија електрична енергија

Се нормализира снабдувањето со електрична енергија во поголемиот дел од критичните региони> повеќе ...


03.01.2015 - Сите села во преспанскиот регион добија електрична енергија

ЕВН Македонија ги отстранува дефектите на критичните места во реканскиот крај > повеќе ...


03.01.2015 - Преспанските, струшките и охридските критични населени места добија електрична енергија

ЕВН Македонија интензивно работи на отстранување на дефектите во критичните места, приоритет е реканскиот крај > повеќе ...


02.01.2015 - Поголем дел од отсечените села во струшкиот, охридскиот и ресенскиот регион добија електрична енергија

ЕВН Македонија ја санира дистрибутивната мрежа оштетена од снежните наноси и силниот ветер > повеќе ...


02.01.2015 - Општина Дебарца, Вевчани, Велешта и други критични места добија електирчна енергија

ЕВН Македонија ја санира дистрибутивната мрежа оштетена од снежните наноси и силниот ветер> повеќе ...


« Страна 15 од 22 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 »