evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Домаќинства

Домаќинства

Наша цел е оптимално да ги исполниме Вашите очекувања за квалитетно снабдување со електрична енергија. 
Како наш корисник Вие сте од особена важност за нас и со целосно внимание и одговорност се стремиме да станеме Ваш долгорочен партнер за снабдување со електрична енергија.

За дополнителни информации можете да се обратете во локалниот КЕЦ кој е отворен од 7.30 до 15.30 или во нашиот Центар за односи со корисници коj работи 24/7.

Совети за штедење на електричната енергија
 

Центар за односи со корисници: 0890 88888