evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Кариера > Trainees програма

Trainees програма

Денес е поважно од било кога да имате партнер во кариерата на кој можете да сметате, компанија која нуди можности и перспективи за личен и професионален развој како во земјата така и во меѓународни рамки. Ние Ви ја нудиме таа можност. Програмата овозможува вработување во времетраење од една година на студенти во последната студиска година или дипломирани кандидати.
Учесниците во програмата специјализираат во одредена област во согласност со образовниот профил и ротираат во повеќе организациски единици под континуиран надзор од ментори кои се искусни професионалци. Притоа преку конкретни активности и задачи тие за краток период ја запознаваат компанијата и се здобиваат со значајно искуство и вештини. На крајот на програмата постои можност за вработување на најдобрите учесници.
За успехот на оваа програма најдобро говорат над 100 нејзини учесници кои денес се дел од тимот на ЕВН Македонија како специјалисти или раководители.
Доколку сметате дека имате потенцијал и желба за високи постигнувања доставете ни биографија и мотивационо писмо на [email protected]  или аплицираjте веднаш online. 

ЕВН - ИДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА