evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Кариера > Аплицирај

Електронска апликација

Благодариме за Вашиот интерес за аплицирање во ЕВН!

Ве молиме пополнете го прашалникот подолу и прикачете ги Вашите документи (мотивациско писмо, кратка биографија и/или сертификати) на крајот на вашата апликација. Вашата апликација ќе биде внимателно разгледана и внесена во нашата база на податоци.

Вашиот прв чекор кон кариера во ЕВН ќе ви одземе околу 5 минути! 
Кликнете тука за да ги прочитате условите

* Задолжителни полиња
Внесете го кодот:

Што е CAPTCHA?
CAPTCHA е вид на тест чија цел е преку одговор да се утврди дека барањето е направено од страна на човек, а не компјутерски програм. Процесот вклучува барање од корисникот да го заврши едноставниот тест преку кој се утврдува дека се работи за човек.
Затвори
*
CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 
Зошто ја внесувам шифрата?
Кодот на сликата е потребен за да се обезбеди сигурност на системот.
Затвори