evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
Вие сте тука: > Кариера > Тековни огласи

    Тековни огласи


    ПРАКТИКАНТСКА РАБОТА ВО ЕВН МАКЕДОНИЈА (М/Ж) 


    Доколку сте заинтересирани за кариера во ЕВН Македонија на [email protected] испратете ја вашата куса биографија (CV), фотографија и придружно писмо (на македонски и англиски јазик). Доколку конкурирате на конкретен оглас, тогаш во предметот назначете за кое работно место се пријавувате. Вашите податоци ќе бидат третирани со најстрога дискреција. Доколку Вашите квалификации одговараат на нашите потреби, ќе Ви се обратиме за да Ве повикаме на разговор.
    Доколку се согласувате Вашите податоци да се чуваат во Одделот за човечки ресурси потребно е да пополните изјава за лични податоци и да ни ја испратите заедно со апликацијата. Во спротивно согласно со Законот за заштита на лични податоци, по обработката тие ќе бидат избришани/уништен��. Сите добиени податоци што ќе се чуваат во Одделот за човечки ресурси ќе се обработуваат еди��ствено за потребите на процесот за регрутација и селекција на кад��р и ќе се чуваат во в��еменски период од една година.

    Изјава за лични податоци