evnmk.navigation.logo.text

evnmk.navigation.logo.text
Shqip  |  English  |  Контакт  |  EVN AG
КЕЦ контакти

КЕЦ контакти

Информации и директен контакт до нашите Кориснички Енерго Центри. > повеќе ...

Планирани исклучувања

Планирани исклучувања

Планирани исклучувања заради инвестиции и работа на мрежа. > повеќе ...Наградна игра

Наградна игра

Корисниците кои до ЕВН ги имаат доставено своите лични податоци имаат можност да добијат > повеќе ...

Соопштенија за јавноста

Соопштенија за јавноста

Редовни информации за поважните активности на компанијата. > повеќе ...Набавки

Набавки

Процес на набавки и преглед на активни огласи. > повеќе ...

Приклучување на мрежата

Приклучување на мрежата

Како до нов или реконструиран приклучок на електричната мрежа? > повеќе ...Набавка на енергија

Набавка на енергија

Документација за набавка на електрична енергија. > повеќе ...

Размисли и заштеди!

Размисли и заштеди!

Министерството за економија и ЕВН Македонија со платформа за енергетска ефикасност. > повеќе ...Користење на траен налог

Користење на траен налог

Сигурно и редовно подмирување на долговите за електрична енергија > повеќе ...